Hurdha e Xhamise


Shumë nga ne e kanë mësuar notin që fëmij te kjo hurdhë që ndodhet ne Lusë  ose siç e quajmë ndryshe Hurdha e Xhamisë.

10359899_252829521578347_1669253530163377285_n

Advertisement
Link

Kerkojme Ndihmen Tuaj !

Kerkojme Ndihmen Tuaj !

Keto dite, kemi vazhduar te punojme per te pergaditur nje web-site (faqe interneti) per komunen tone. Kush deshiron te na ndihmoj me informacione te ndryshme dhe fotografi qe kane te bejne me 6 fshatrat e KOMUNA GURRE, ju lutem na i dergoni me mesazh ketu ne kete faqe ose me email ne : komunagurre@hotmail.com

Informacionet mund te jen historike, kulturore, e tjere, per fshatrat, shkollat, shendetsine, administraten e komunes, fotot duhen te jene te nje cilesie shume te mire dhe te mos kene shkrime ne to.

Nese deshironi , ne mirepresim bashkepunimin e cdo kujt.

Faleminderit.

www.komunagurre.com